Arvosteluja asiakkailtamme

Hakukoneoptimointi - Graphicsbyroni.fi

⭐⭐⭐⭐⭐

Sivustoni perus SEO-optimointi onnistui nopeasti ja hyvin! Sivun nopeus parani merkittävästi ja DNS-asetukset, sivustorakenteen- ja muut tekniset ongelmat korjattiin. Yhteistyö oli sujuvaa ja heidän asiantuntemuksensa oli korvaamatonta. Suosittelen lämpimästi heidän palveluitaan kaikille, jotka tarvitsevat ammattimaista hakukoneoptimointia.

– Roni Pöllänen

Hakukoneoptimointi - Fitwellgroup.fi

⭐⭐⭐⭐⭐

Olimme erittäin tyytyväisiä Duolify Oyn tarjoamaan SEO-optimointiin. Aluksi sivumme eivät löytyneet lainkaan Googlesta, mutta perus SEO-optimointi muutti tilanteen. Vaikka emme aluksi päässeet sivujemme WordPressin hallintapaneeliin, Joosua onnistui lopulta saamaan tarvittavat tunnukset ja suoritti työnsä tehokkaasti. Nyt sivustomme löytyy hakukoneista ja asiakkaamme löytävät meidät helpommin. Suosittelemme heidän palveluitaan kaikille, jotka haluavat parantaa verkkonäkyvyyttään.

– Mikael / Fitwellgroup

Hakukoneoptimointi - Matkabongaukset.fi

⭐⭐⭐⭐⭐

Olin etsinyt SEO-osaajaa useita kuukausia, joka tarjoaisi “kerralla kaikki kuntoon” -paketin Matkabongaukset.fi-sivuston optimointiin. Melkein mikään yritys ei tarjonnut tällaista pakettia, vaan useimmat tarjosivat hakukoneoptimointia kuukausilaskutuksella, mitä en itse tarvinnut.

 

Lopulta löysin Duolifyn, ja he tarjosivat juuri tarvitsemaani pakettia erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Duolifyn optimoimat sivut alkoivat heti ensimmäisenä päivänä nousta Googlen hakutuloksissa. Duolifyn tiimi pitivät minut myös ajan tasalla koko projektin ajan, selittäen selkeästi, mitä tehdään, kuinka tehdään ja miksi tehdään. Projektin päätyttyä sain myös pienen oppaan, jonka avulla voin itse optimoida sivustoani jatkossa.

 

Vahva suositus Duolifylle

– Luukas / Matkabongaukset.fi

Verkkosivut - Arohoiva.fi

⭐⭐⭐⭐⭐

– Ronja Rutanen / AroHoiva Oy

Projektejamme

hiilinieluntuottajat HNT Oy
duolify
hataro
hajusuola.fi
arohoiva
fitwellgroup
roni pöllänen
luktsalt.se
Roni Pöllänen verkkosivun hakukoneoptimointi projekti
Graphicsbyroni.fi - Hakukoneoptimointi

Verkkosivun sisältö ja rakenne hakukoneoptimoitiin. Projektiin sisältyi myös teknisten ongelmien korjaukset, DNS-asetusten konfiguraatio ja URL-rakenteiden muutokset & optimointi.

Roni oli tyytyväinen lopputulokseen, sivusto nopeutui ja hän löytyy nimellään hakutuloksista ensimmäisenä, mikä helpottaa asiakkaiden ohjautumista hänen sivuilleen.

Fitwellgroup.fi - Verkkosivut

Verkkosivuilla oli hallintapaneelissa ongelmia, mitkä estivät verkkosivujen indeksoitumisen Googleen, minkä vuoksi sivustoon ei päästy ja sivuja ei oltu indeksoitu.

Sivustolle tehtiin perus hakukoneoptimointi relevanteilla hakusanoilla. Kuvat ja sisältö optimoitiin, minkä seurauksena sivun nopeus parani!

Fitwellgroup.fi verkkosivun hakukoneoptimointi projekti
matkabongaukset verkkosivun hakukoneoptimointi projekti
Matkabongaukset.fi - Hakukoneoptimointi

Verkkosivuille suunniteltiin SEO strategia, minkä mukaan sivujen optimointi toteutettiin. Tämän lisäksi sivuston rakenne luotiin uudelleen ja uudet sivut hakukoneoptimoitiin.

Sivustolle suunniteltiin ja luotiin alennuskampanja sivu, mikä on lähtenyt loistavaan nousuun hakutuloksissa. Näin alennusten saapuessa, sivustolla on loistava asema kilpailla tarjouksia etsivistä asiakkaista hakutuloksissa.

Arohoiva.fi - Verkkosivut

Verkkosivujen ulkonäkö suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa, ja toteutus tapahtui toiveiden mukaisesti.

Sivustolle tehtiin perus hakukoneoptimointi relevanteilla hakusanoilla. Sivusto nopeusoptimoitiin ja sen navigointi muokattiin sulavaksi.

Asiakas oli tyytyväinen saamaansa palveluun, ja tilasi jälkikäteen vielä tietosuojakäytönnön lisäyksen sivustolle tyylitellyn evästebannerin kanssa.

verkkosivut ja niiden perushakukoneoptimointi arohoivalle
hakukoneoptimointi ja seo ylläpito hajusuola.fi verkkokauppaan
Hajusuola.fi - Hakukoneoptimointi & Ylläpito

Verkkokaupan SEO on pidetty jatkuvasti päivitettynä ja sitä on kehitetty suunniteltujen strategioiden mukaisesti.

Sivusto löytyy ja on pysynyt ensimmäisenä hakutuloksena haulla “hajusuola”, ohittaen kilpailevat verkkokaupat ja Wikipedian.

Sivuston sisältö ja päivitykset on pidetty ajantasalla, parantaen sivuston toimivuutta ja konversioiden tehokkuutta.